Een gesprek doorsturen vanuit de FAQ

Vanuit de FAQ kun je bezoekers eenvoudig doorsturen naar een medewerker of team. In dit artikel lees je hoe.

 
  • Klik op Chatbot in het hoofdmenu.
  • Klik op Kennis toevoegen.
  • Klik op FAQ
  • Maak hier een nieuwe FAQ aan of selecteer een bestaande FAQ.
  • Vul vraagvariaties in, indien je dat nog niet hebt gedaan.
  • Klik op het doorstuur-pijltje.
  • Vervolgens kun je kiezen of je het gesprek wil doorsturen naar een medewerker of naar een specifiek team.

Op deze manier kun je per FAQ kiezen of het gesprek wel of niet wordt doorgestuurd naar een medewerker/team. 

FAQ doorsturen annuleren

Indien je het doorsturen van een FAQ wilt annuleren, klik dan simpelweg op het groene doorstuur-pijltje. Klik vervolgens op het team (of op 'doorsturen naar een medewerker) dat je geselecteerd had. Het doorstuur-pijltje wordt weer grijs. 

 

Wil je ook weten hoe je vanuit een conversatie een gesprek kunt doorsturen naar een team? Dat lees je in dit artikel!