Wat gebeurt er met gesprekken van een medewerker die uit een team verwijderd wordt?

Je kunt via de Instellingen gebruikers toevoegen aan en verwijderen uit een team. Maar wat gebeurt er met gesprekken die zijn toegewezen aan een medewerker op het moment dat deze medewerker wordt verwijderd uit een team? 

In dat geval worden alle gesprekken verplaatst naar 'Niet toegewezen gesprekken' van het team waaruit de medewerker wordt verwijderd. Bij elk gesprek is de gesprekshistorie nog zichtbaar en weten collega's die nog steeds lid zijn van het team precies wat er is besproken tussen de klant en de verwijderde collega. 

Kortom: gesprekken raken nooit verloren als er een medewerker wordt verwijderd uit een team! Wel is het aan te raden om alle gesprekken van een bepaalde medewerker eerst af te handelen en te archiveren voordat deze medewerker wordt verwijderd uit een team. Zo voorkom je eventuele verwarring richting andere collega's in het Watermelon platform.