Wat gebeurt er als een team wordt verwijderd en de chatbot de chat doorstuurt naar het verwijderde team?

Het kan gebeuren dat je een team verwijdert, maar vergeet om in je conversaties het verwijderde team te vervangen voor een bestaand team. Wat gebeurt er dan?

Je kunt een team verwijderen via de instellingen. Maar het kan zijn dat je je chatbot opdracht hebt gegeven om een gesprek door te sturen naar dit team. In de chatbot builder zie je in dat geval een leeg dropdown-menu staan, zoals hieronder is weergegeven. De chatbot weet dus niet naar welk team hij het gesprek moet sturen, omdat het team verwijderd is. Gelukkig is hierover nagedacht!

Mocht een klant in dit geval op 'Medewerker spreken' klikken, zal het gesprek in de algemene filter Niet toegewezen gesprekken belanden. Zo kunnen alle medewerkers het gesprek oppakken en het doorsturen naar een collega of bestaand team. Ook zal er geen teamlabel bij het gesprek staan. Dit zou wel het geval zijn wanneer er een gesprek naar een bestaand team zou worden gestuurd. Hieronder zie je een gesprek dat in de algemene filter Niet toegewezen gesprekken is beland, terwijl het naar een verwijderd team is doorgestuurd.

Schermafbeelding 2020-07-03 om 15.04.31

Een gesprek raakt dus nooit verloren als je een team verwijdert. Ze worden simpelweg herplaatst in een andere filter. Het is natuurlijk wel aan te raden om vóór het verwijderen van een team enkele wijzigingen in de chatbot builder door te voeren. Selecteer bijvoorbeeld een ander team of stuur het gesprek door naar een medewerker.