Waar kan ik de chatbot een gesprek naartoe laten sturen?

Er zijn meerdere plekken in het gespreksoverzicht waar de chatbot een gesprek naar kan doorsturen. Ontdek in dit artikel welke dit zijn!

Een doorgestuurd gesprek vanuit de chatbot, komt altijd terecht in de algemene filter Niet toegewezen gesprekken óf in de team filter Niet toegewezen gesprekken. In welke filter het gesprek belandt, is afhankelijk van hoe je de chatbot hebt ingesteld. De chatbot kan een gesprek op twee manieren doorsturen:

  1. Naar de algemene filter Niet toegewezen gesprekken. Hier belanden de gesprekken die elke gebruiker kan zien en kan oppakken. Klik hier om te ontdekken hoe je dit doet. Hieronder zie je een voorbeeld van een gesprek dat doorgestuurd is naar de algemene filter Niet toegewezen gesprekken.

    Schermafbeelding 2020-08-26 om 16.09.09
  2. Naar de Niet toegewezen gesprekken van een specifiek team. Hierdoor is het gesprek  alleen zichtbaar voor de gebruikers die zijn toegevoegd aan dit team. Hieronder zie je een voorbeeld van een gesprek dat is doorgestuurd naar het Finance-team. Dit is ook te herkennen aan het label 'Finance' dat onder het gesprek te zien is.

Schermafbeelding 2020-08-26 om 16.13.38

Wil je meer weten over algemene filters en team filters? Klik dan hier!