Mijn gesprekken

In dit overzicht staan al jouw gesprekken vermeld. Dit zijn de gesprekken die je hebt opgepakt vanuit het overzicht 'Nieuwe gesprekken'. Vanuit dit overzicht praat je direct met de klant.

Kan ik een gesprek doorsturen naar een collega
Als je een vraag niet kunt of wil beantwoorden en je vindt dat jouw collega daar veel geschikter voor is, kun je het gesprek doorschakelen naar een andere collega (ook wanneer deze persoon offline en of niet aanwezig is).
Dit doe je door op de doorschakel button te klikken. Aan de rechterkant van het scherm zie je een lijst te voorschijn komen waar jij jouw collega kan selecteren.

Mijn gesprekken


Hoe archiveer ik mijn gesprekken
Zodra je een gesprek hebt afgehandeld kun je dit gesprek archiveren. Wanneer je een gesprek wilt archiveren open dan het desbetreffende bericht en klik op archiveren.

Gerelateerde artikelen
Gesprekken doorschakelen
Gesprekken Archiveren






Was dit artikel nuttig?