Gebruikers deactiveren

In het dashboard is de mogelijkheid er om een gebruiker te deactiveren. Je kan een gebruiker wel deactiveren maar niet verwijderen. Dus als iemand geen toegang meer mag hebben tot het dashboard kan je de gebruiker deactiveren. Dit gaat als volgt:

Hoe deactiveer je een gebruiker?

  1. Klik rechtsboven op Instellingen.
  2. Ga naar Gebruikers aanmaken/wijzigen.
  3. Klik op de gebruiker die gedeactiveerd moet worden.
  4. Onder bij het profiel van de gebruiker druk je op Deactiveer gebruiker.
  5. Druk daarna op Opslaan.
  6. Je hebt de gebruiker gedeactiveerd!

Deactiveer gebruiker
Gerelateerde artikelen

Was dit artikel nuttig?