Hoe stel ik mijn AVG in?

Met de AVG instellingen kun jij gemakkelijk jouw klantgegevens beschermen en beheren. In dit artikel leggen we je uit hoe je dit doet.

  • Ga naar Instellingen.
  • Ga naar Mijn Bedrijf.
  • Ga naar AVG instellingen.
  • Onder Verwijder gegevens geef je aan hoe vaak je wilt dat jouw klantgegevens verwijderd worden. Kies hier uit week, maand of jaarlijk.
  • Onder Ouder dan kies je de frequentie waarvan je de data wilt verwijderen. Bijv: Wanneer je hierboven voor week hebt gekozen, kun je nu kiezen uit: 1 week, 2 weken, 3 weken etc.

Voorbeeld: Ik kies in mijn AVG instellingen voor week, en 1 week. Dit betekent dat dagelijks om 00:00 AM (CEST) alle gegevens ouder dan 1 week worden verwijderd.
Afbeelding Help Center-2

Wat wordt er verwijderd?

Wanneer je kiest voor het verwijderen van je gegevens, dan zullen alle gesprekken én contactgegevens van de klant verwijderd worden. Tenzij een contactpersoon nog een gesprek binnen de bewaartermijn heeft. Dan blijft het contact bestaan.

De gesprekken/contacten niet meer zichtbaar in het platform, maar ook niet meer in de export van gesprekken. Eenmaal verwijderd, kun je dit niet meer terugdraaien.

Hoe zet ik de AVG weer uit?

Je zet de AVG eenvoudig uit door op de knop Deactiveren te klikken.

Schermafbeelding 2021-07-23 om 11.25.23