Gesprek doorschakelen naar een collega

Wanneer je een gesprek hebt geopend kan je deze gemakkelijk doorschakelen naar een collega. Aan de rechterkant van het scherm, boven het klantprofiel, vindt je een aantal grijze, vierkante knoppen. Wanneer je op de knop met het pijltje klikt (Gesprek doorschakelen) kan je het gesprek doorschakelen.
Screen Shot 2022-03-16 at 16.01.45
 
Na het aanklikken van deze knop verschijnt er een pop up in het scherm. In dit venster kan je de collega of het team selecteren waar je het gesprek naar wilt doorschakelen.
 
Screen Shot 2022-03-16 at 16.02.13
 
De collega naar wie je het gesprek hebt doorgeschakeld krijgt nu ook een notificatie van het nieuwe gesprek (mits hij/zij de notificaties heeft ingeschakeld).