Kan ik het doorsturen van een gesprek naar een team uitzetten?

Ja, je kunt het doorsturen van gesprekken naar een team uitschakelen door de onderstaande stappen te volgen!

Je kunt het doorsturen van een gesprek naar een team eenvoudig uitzetten door een wijziging in de chatbot builder door te voeren.

  1. Ga naar Chatbot bovenaan de grijze balk. 
  2. Klik op Kennis toevoegen
  3. Klik op Conversaties en selecteer hier de bestaande conversatie aan waarin het gesprek wordt doorgestuurd naar een team. 
  4. Navigeer naar de meerkeuzeknop die het gesprek laat doorsturen naar een team of medewerker.
  5. Navigeer met je muis naar het dropdown-menu. Er verschijnt dan een lichtgrijs balletje met een kruisje erin (zie de video hieronder). Klik hierop om het doorsturen naar een team te annuleren.
  6. Klik vervolgens op opslaan.
  7. Klik links bovenin op Opslaan en sluiten.

Schermafbeelding 2020-08-26 om 16.23.26

Let op: wanneer je het doorsturen naar een team annuleert, is het van belang dat je de bijbehorende meerkeuzeknop een andere functie geeft. Hierboven zie je bijvoorbeeld de knop 'Medewerker spreken'. Deze knop heeft geen functie meer als het gesprek niet naar een team of medewerker wordt doorgestuurd. Verwijder of wijzig de knop dus!