Gegevens en gesprekken verwijderen in het dashboard

Ook Watermelon is compliant met de AVG. Zo is het is inmiddels mogelijk om de gesprekken die gevoerd zijn met de klanten niet alleen te archiveren, maar ook te verwijderen. Hoe dat werkt, wordt hieronder uitgelegd!

Gesprekken kunnen makkelijk verwijderd worden uit Mijn gesprekken

Gesprekken zijn gemakkelijk te verwijderen vanuit Mijn gesprekken. Wanneer je een gesprek hebt overgenomen en je hebt de klant kunnen helpen en je bent uitgesproken, kun je het gesprek gemakkelijk verwijderen door op de Gesprek verwijderen knop te klikken, boven de conversatie. Let op: wanneer je het gesprek verwijdert, wordt ook alle geschiedenis en de statistieken verwijderd en worden alle klant gegevens verwijderd. 

Gesprekken kunnen makkelijk verwijderd worden uit Mijn contacten

Wanneer je alle gesprekken van een bepaald contact wilt verwijderen, kan dit. Je zoekt het contact op in Mijn contacten en klikt op het prullenbakje achter de desbetreffende naam. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer een klant je een persoonlijk verzoek stuurt om alles wat je over deze persoon hebt, te verwijderen. Wanneer je hier de gesprekken verwijderd, ben je alle contact gegevens en alle gesprekken kwijt van deze persoon.


Gesprekken kunnen makkelijk verwijderd worden uit Archief 

Als je alle gesprekken wilt verwijderen die je ooit in het archief gestopt hebt, kun je dat doen met één druk op de knop. Wij werken eraan om het archief inzichtelijk te maken, maar voor nu kun je de gesprekken verwijderen via Mijn contacten.

Dit kan door achter (Totaal ...) op het prullenbakje te klikken. Dit werkt ook als je chatbot geen contactgegevens opvraagt en er dus (Totaal 0) staat. Let op: als je dit doet, verwijder je al je gesprekken en gegevens. Dus in archief, in gespreksoverzicht, in mijn contacten en in mijn gesprekken. Alles is in dit geval definitief verwijderd.


Alle gesprekken zijn automatisch te verwijderen, de frequentie is in te stellen in het dashboard

Het is ook mogelijk om het verwijderen van alle gegevens automatisch in te stellen. Let wederom op, ook hierbij verwijder je alle gesprekken en gegevens die je tot je beschikking hebt op dat moment. Als je aangeeft ik wil maandelijks alle gegevens verwijderd hebben, gebeurt dit de eerste van de maand automatisch. Dit houdt nu dus ook in dat wanneer er de 31e een gesprek gestart is, deze de 1e van de maand verwijderd is. De frequentie waarop dit verwijderd wordt kan ingesteld worden op wekelijksmaandelijks en jaarlijks.

Het instellen van het automatisch verwijderen doe je via Instellingen > AVG Compliance.